Compania de leasing operational Arval Romania, din grupul BNP Paribas, a sarbatorit anul acesta 7 ani de la infiintare si depasirea pragului de 5.200 de masini in administrare.

Compania cu afaceri de 29 milioane de euro in 2012, a castigat anul acesta 30 de clienti noi.

“Desi in primele opt luni ale anului piata auto a cunoscut un declin de 17,4%, Arval si-a mentinuat cresterea organica, flota auto atingand 5200 vehicule, destinate celor 330 de clienti ai companiei, cu 30 mai multi fata de perioada similara a anului trecut”, a precizat compania.

Arval activeaza in Romania de spate ani, din septembrie 2006, impreuna cu o echipa care are astazi 45 de membri si isi propune ca in urmatorul an sa-si mareasca colectivul.

Compania a aniversat sapte ani de activitate in Romania, prin evenimentul “World of Glamour” – o actiune dedicata partenerilor de business. In cadrul acestui eveniment a fost realizat si prezentat un mash-up lipdub video 3D in care actorii sunt angajatii companiei.

Parte a BNP Paribas, grupul Arval a fost fondat in 1989 si a devenit in timp o companie de referinta in leasingul operational multimarca si in managementul flotelor auto, fiind lider pe piata leasingului operational in mai multe tari din Europa, inclusiv Franta si Italia. In prezent, Arval activeaza in 39 de tari, detinand 25 de subsidiare, 4.000 de angajati si o larga retea de parteneriate in alte 14 tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri