Peste 150 de modele de automobile sunt expuse la a doua editie a Parcului Tiriac Auto, care se desfasoara in perioada 17 ľ 25 iunie, la complexului expozitional Romexpo din Bucuresti, informeaza Rompres.

Vizitatorii pot admira in premiera noile modele Ford S-Max si Mazda MX-5, care sunt lansate oficial spre comercializare cu aceasta ocazie. De asemenea, tot in premiera nationala, sunt prezentate si noile modele Mitsubishi Colt Cabrio si Dodge Caliber, ultimul marcand si debutul marcii americane pe piata romaneasca.

Amatorii de "supermasini" au ocazia sa admire, in premiera nationala, bolidul Mercedes-Benz SLR, propulsat de motorul V8 de 5,4 litri, care dezvolta 626 CP si un cuplu de 780 Nm.

Pe langa aceste modele, dealerii TiriacAuto vor oferi o serie de facilitati si discounturi persoanelor care vor achizitiona masini noi in perioada salonului, iar Tiriac Leasing propune finantari cu avans incepand de la cinci la suta, pe perioade cuprinse intre un an si cinci ani, la o dobanda de 6,95 la suta.

Intrarea este libera , iar vizitatorii pot urmari si demonstratii off-road cu marcile Mitsubishi, Land Rover si Hyundai sau pot beneficia de spatii de recreere, cum ar fi cafeneaua TiriacAuto, spatiile de joaca pentru copii sau zona masinilor de epoca.