Dacia a lansat pe piata romaneasca versiunea restilizata a SUV-ului Duster, la un pret de pornire mai mic cu 350 de euro fata de modelul fara facelift, de 10.900 euro cu TVA.

Dusterul de 10.900 euro cu TVA este echiparea Acces, 4X2, cu motorul 1.6 16V de 105 CP, iar cel mai scump exemplar costa 17.000 euro cu TVA, Laureate, 4x4, cu motorul 1.5 dCi de 110 CP.

Schimbarile la exterior sunt minore, pot fi observate doar de un posesor de Duster, la prima vedere arata cam la fel. In ceea ce priveste interiorul, SUV-ul romanesc nu a avansat la calitatea materialelor, avem aceleasi plastice din modelul anterior.

Cele mai mari imbunatatiri sunt plansa de bord complet schimbata, care are acum sistemul MediaNav si repozitionarea comenzilor pentru geamuri electrice pe usi, asa cum era normal. Pana la finalul anului, Dacia face cadou sistemul MediaNav.

Sub capota, Duster facelift a primit un nou motor, turbo pe benzina 1.2 TCe de 125 CP, numarul de propulsoare urcand la patru (1.6 benzina 105 CP, 1.5 dCi 90 si 110 CP).

De la lansarea sa in anul 2010, modelul Dacia Duster a fost comercializat pana in prezent in peste 450.000 de exemplare atat in Europa, cat si in tari din Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Oceania si America Centrala si de Sud.

Cititi si Test Drive Wall-Street: 10 upgrade-uri de care are nevoie SUV-ul Dacia Duster.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri