De la deschidere in luna mai si pana in octombrie, de la Porsche Pipera au plecat catre clientii Porsche Inter Auto Romania aproximativ 500 de automobile, a caror valoare depaseste 15 milioane euro.

”Rezultatele obtinute de complexul Porsche Pipera ne dau incredere tocmai pentru ca s-au realizat intr-o perioada in care piata a continuat sa scada cu peste 11 procente si in conditiile in care am deschis showroom-urile si centrele de service treptat, in luni de vara”, a declarat Dana Cortina, director general Porsche Inter Auto Romania.

Printre modelele exclusiviste aflate in portofoliul Porsche Pipera se numara Porsche 911 Turbo, Porsche Panamera SE Hybrid, Audi A8 si noua limuzina A3, Lamborghini Gallardo Spyder Performante sau Bentley Continental GTC Speed.

La nivelul intregii companii, Porsche Inter Auto Romania se asteapta ca, pana la finele anului in curs, sa vanda 5.300 de masini noi. In ceea ce priveste cifra de afaceri, compania se asteapta ca aceasta sa atinga 131 de milioane de euro la sfarsitului 2013.

Citeste si:

Porsche Pipera are o suprafata totala de 50.000 mp, o suprafata construita de peste 11.500 mp, un depozit de piese de schimb de 2100 mp si 500 de locuri de parcare rezervate clientilor. Centrul reuneste pentru prima data sub acelasi acoperis showroom-urile Audi, Bentley, Lamborghini, Porsche si Das Weltauto, dar si ateliere de service pentru marcile Audi, Bentley, Lamborghini si Porsche.

Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg. Reteaua Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor 5 centre auto, automobile Volkswagen, Skoda, Audi si SEAT. De la 1 august 2012, Grupul Volkswagen a devenit acționar unic al Holdingului Porsche.

Porsche Inter Auto Romania este importator si distribuitor exclusiv pentru marca Porsche si distribuitor exclusiv pentru marcile Bentley si Lamborghini.