Badsi, cel mai mare dealer Nissan, a lansat cea de-a doua generatie a modelului Note, care are un pret de pornire de 13.600 euro cu TVA si poate fi condus la porti deschise intre 25-28 octombrie.

Noul Note vine cu doua propulsoare pe benzina (1,2 litri 80 CP si 98 CP) si unul diesel de 1,5 litri 90 CP. Motorul pe benzina de 98 CP poate fi comandat si cu o cutie automata CVT (cu variatie continua).

Note are un design usor schimbat fata de Micra (plansa de bord este mai inalta). In functie de varianta de echipare, Nissan Note poate fi echipat cu un sistem Around View Monitor si display tactil de 5,8 inch sau sistemul de securitate Safety Shield (care cobina monitorizarea unghiului mort si depasirea involuntara a benzii de mers).

Pastrand lungimea de 4,1 metri si ampatamentul de 2,6 metri de la precedentua generatie, noul Nissan Note foloseste platforma tenhica V, pe care e bazat si modelul mai mic Nissan Micra. Portbagajul are o capacitate de 280/300 de litri.

Modelul pentru Europa este construit in fabrica de la Sunderland, din Anglia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri