Lexus ofera din noiembrie si pe piata din Romania modelul GS echipat cu sistem de propulsie hybrid, cu un motor de 2.5 litri 223 CP, la un pret de 49.350 euro cu TVA.

Noul GS 300h este o limuzina cu motor central si tractiune spate, iar transmisia este automata de tip CVT. Sistemul de propulsie este hibrid integral cu doua motoare electrice si un motor termic de 2.5 litri in 4 cilindri cu ciclu Atkinson si injectie directa D-4S.

GS 300h este oferit in Romania in patru variante de echipare (Business, Executive, Luxury si F Sport).

Modelul dispune de sistemul de aer conditionat S-Flow, sistemul Remote Touch si unul din cele mai mari ecrane multifunctionale montate pana acum la un vehicul de serie.

In materie de siguranta, GS 300h este echipat cu sistemul de asistare la urcarea pantelor (HAC), controlul electronic al franarii (ECB), 10 airbaguri, sistem Head-Up Display color, sistem de monitorizare a unghiului mort si sistem de avertizare asupra traficului din spatele masinii (Rear Cross Traffic Alert RCTA).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri