BMW a reusit sa construiasca cel mai puternic model cabrio existent pana acum in gama germanilor. Va intereseaza 507 cai in aer liber?

Dupa setul de fotografii scapate pe o cale neoficiala de germanii de la BMW, iata ca noul M6 Cabrio apare oficial, in fotografii semnate de constructorul bavarez. Concluzii dupa o prima privire: dinamica excelenta, imagine excelenta, idee excelenta. BMW M6 Cabrio este o masina de vis conceputa pentru cei care cauta o masina plina de putere si rafinament.

Pentru a ajunge la acest rezultat, BMW a creat o masina care beneficiaza de un motor cu zece cilindri, cinci litri cilindree, 507 CP si un cuplu maxim de 520 Nm. In combinatie cu elementul dinamic si cu transmisia secventiala, acest propulsor transforma noul cabriolet al seriei M intr-o sportiva descoperita care accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4.8 secunde.

La interior, cele 2+2 locuri ofera elementul practic al unui sedan cu eleganta dinamica a unei masini mai nervoase. BMW M6 Cabrio este un model inconfundabil deoarece ne propune o interpretare complet noua: este versiunea descoperita a unei masini cu prestatii deosebite, cum este M6, fiind in acelasi timp cel mai sportiv cabrio construit pana acum de constructorul bavarez.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri