Unul dintre visurile oricarui fan al seriei iconice „Batman“ este sa se afle la volanul unui Batmobil, automobilul perfect pentru un erou cu o personalitate intunecata.

Vestea buna pentru fanii din Europa este ca un astfel de automobil echipat cu lansator de flacari si motor Jaguar de 3,2 litri va fi licitat la sfarsitul lunii noiembrie, iar cunoscatorii spun ca pretul de pornire este un chilipir.

Fiind evaluata la 90.000 de lire sterline (107.000 de euro), aceasta ultima versiune a Batmobilului este mult mai ieftina decat ultimul duplicat vandut in acest an, cand cumparatorul a facut o oferta de 2,3 milioane de lire sterline (2,75 de milioane de euro).

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri