Compania de freight forwarding IB Cargo va reduce de Black Friday cu 3% preturile pentru transport si in unele cazuri va oferi servicii gratuite pentru prestatiile locale, formalitatile vamale si livrarea la usa.

“IB Cargo este prima casa de expeditii din Romania care anunta reduceri la toate tipurile de transport de marfuri pentru comenzile primite vineri 29 noiembrie de Black Friday. Vom avea reduceri de la 3% pentru transport pana la gratuitate pentru prestatiile locale, formalitatile vamale si livrarea la usa”, a declarat Fabiola Nica, business development manager IB Cargo.

Compania va avea reduceri la toate tipurile de transport de marfuri: aerian, maritim grupaje si full container, rutier national si international.

Anul acesta, IB Cargo se asteapta la o cifra de afaceri de 10 milioane de euro, in urcare de la 8,7 milioane de euro in 2012.

Intre companiile similare, IB Cargo este in top 10 din punct de vedere volume de marfa transportata rutier, pe mare si calea aerului si cifra de afaceri.

Citeste si:
eMAG angajeaza 500 de oameni pentru Black Friday
eMAG angajeaza 500 de oameni...

IB Cargo are in Romania 42 de angajati. Infiintata in februarie 2008, compania IB Cargo ofera servicii de transport maritim in regim de full container sau grupaj, transport rutier si aerian, din orice punct de pe glob si catre orice destinatie. In prezent, IB Cargo detine trei birouri in Bucuresti, Constanta si Otopeni.

Activitatea operationala a IB Cargo este sustinuta de o retea de agenti in 126 de tari si 716 locatii de pe glob, astfel incat poate oferi servicii de transport din orice punct si catre orice destinatie din lume.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cate taxe a platit eMAG catre statul roman, de-a lungul anilor?