Tiriac Leasing, companie care ofera finantare in sistem leasing financiar intern si leasing operational pentru autovehicule, parte a Grupului Tiriac, a inregistrat cresteri de 10% in primele 9 luni.

La nivelul valorii bunurilor finantate, cifrele au atins valoarea de 31 milioane de euro.

Dintre acestea, volumul finantarilor de autovehicule, atat noi, cat si rulate, este de aproximativ 95%. Categoria principala de autovehicule finantate este reprezentata de autoturisme, in proportie de 75% din total valoare.

“Cresterea a venit ca urmare a unei strategii sustinute de dezvoltare a companiei, initiata in urma cu 4 ani, ce se axeaza, in principal, pe finantarea portofoliului in domeniul auto. Acesta reprezinta in continuare un procent semnificativ al activitatii noastre, in ciuda contextului general sensibil. Totodata, din dorinta de a oferi solutii in diverse domenii, compania noastra asigura si finantare de echipamente in domeniile industriilor, agriculturii si constructiilor”, a declarat Mircea Dihel, director general Tiriac Leasing.

Portofoliul Tiriac Leasing a inregistrat, de asemenea, o crestere a numarului de contracte de leasing, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior. Astfel, la 30 septembrie 2013, se inregistrau 1.117 de contracte noi de finantare, fata de 1.067 contracte semnate in acelasi interval al anului trecut.

Citeste si:
LeasePlan: In 2019, ne-am dori o simplificare a inmatricularii auto
LeasePlan Romania: In 2019,...

Totodata, valoarea portofoliului la sold a ajuns la o valoare de 62 milioane de euro in primele 9 luni, comparativ cu 56 milioane de euro in aceeasi perioada a lui 2012.

In acest an, Tiriac Leasing a finantat autoturisme, vehicule comerciale si de transport persoane de la 29 marci auto, printre care se numara Hyundai, Ford, Dacia, Volkswagen, Mitsubishi, Mercedes-Benz sau Land Rover.

In principal, compania ofera finantare in sistem leasing financiar pentru toate modelele de autovehicule, de la autoturisme pana la flote comerciale, segmentul auto avand cea mai mare pondere in structura portofoliului, diferenta fiind reprezentata de finantarea de echipamente. Portofoliul de clienti al Tiriac Leasing este format atat din companii private, multinationale, din sectorul public, cat si din persoane fizice si persoane fizice autorizate.

Alaturi de Premium Leasing, compania ofera servicii de finantare: leasing financiar, leasing operational, management de flote si carburant, precum si rent a car.

Citeste si:
3 lucruri pe care sa le respecti ca sa nu dai gres in antreprenoriat
Trei lucruri pe care sa le...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Porsche Leasing Romania se apropie de un volum finantat de 3 MLD. euro