Directorul CNADNR, Narcis Neaga, a declarat, joi, in judetul Alba, la deschiderea tronsoanelor unu si doi ale autostrazii Orastie-Sibiu, ca tronsonul trei va fi deschis in septembrie anul viitor, deoarece pe acest lot au aparut "probleme tehnice grave", respectiv alunecari de teren.

Narcis Neaga a declarat, joi, la deschiderea tronsoanelor unu si doi ale autostrazii Orastie-Sibiu, ca tronsonul trei va fi deschis in septembrie 2014, deoarece pe acest lot au aparat "probleme tehnice grave", care nu afecteaza doar portiunea de autostrada, fiind vorba despre alunecari de teren "care vin de la distante foarte mari de lucrari, adica vreo 400-500 de metri", transmite Mediafax.
"Vor fi costuri suplimentare pentru rezolvarea problemelor tehnice. (...) S-a gasit solutia tehnica (pentru alunecarile de teren - n.r.), avem rapoarte in acest sens, dar asteptam pana trece iarna", a declarat directorul CNADNR, fara a preciza insa care va fi valoarea lucrarilor suplimentare.
Intrebat daca proiectantul sau constructorul au vreo vina, Neaga a spus ca proiectantul nu putea sa prevada alunecarile de teren de la distante de sute de metri atunci cand a facut proiectul.
In 6 decembrie, ministrul Dan Sova declara ca "pana de Craciun" vor fi inaugurate loturile unu, doi si patru ale Autostrazii Sibiu-Orastie, iar al treilea lot ar urma sa fie finalizat in octombrie 2014, chiar daca firma care executa lucrarile a dat ca termen vara anului viitor.
Sova spunea ca pe lotul trei au aparut mai multe probleme cu terenul, insa acestea nu sunt pe coridorul autostrazii, ci pe dealurile din apropiere, care aluneca spre autostrada.
El se declara insa multumit de lucrarile executate pana in acel moment.
Premierul Victor Ponta si ministrul delegat Dan Sova au inaugurat, joi, tronsonul IV al Autostrazii Sibiu-Orastie, in timp ce in zona cativa tineri au afisat pancarte cu mesajele "Ne mandrim cu tot ce face Victor Ponta pentru pace" si "Asteptam cu interes cel de-al XV-lea Congres".
Loturile unu si doi ale Autostrazii Sibiu-Orastie au fost inaugurate tot joi, in prezenta directorului CNADNR, Narcis Neaga.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri