La putin timp dupa ce a implinit un an de activitate, AutoItalia Showroom a inmanat marti cheile masinii cu numarul 1.000.
Autoturismul este Noul Fiat Albea, lansat in urma cu o luna pe piata din Romania, si a intrat in posesia lui Laurentiu Gheorghe, proprietar al firmei L&M Team Trade, in cadrul unui eveniment deja consacrat, denumit Golden Moment.

Showroom-ul AutoItalia comercializeaza marcile Fiat, Fiat Vehicule Comerciale, Alfa Romeo, Lancia si SsangYong. In anul 2005 au fost vandute 650 de autovehicule, in timp ce in intervalul ianuarie - mai 2006 cresterea a fost de peste 17,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungandu-se la volumul actual de 1.000 de unitati, informeaza Rompres.

Din totalul vanzarilor, 61,7% sunt reprezentate de Fiat Autoturisme, cu un procent de 54% pentru modelul Fiat Albea. in mai 2006 cresterea a fost de 40% fata de mai 2005. Noul Fiat Albea dispune de cel mai mare portbagaj din clasa sa (515 l), de o noua motorizare 1.4 Fire 77 CP, precum si de un design complet refacut. Pretul de pornire este de 6.969 euro CIP (9.577 DDP).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri