Salonul Auto Nord American 2014 (NAIAS), unul dintre cele mai importante evenimente de profil din lume, alaturi de Frankfurt, Paris, Geneva si Tokyo, continua sa fie un barometru al industriei. Piata auto din State incearca, usor, usor, sa-si regaseasca linia de plutire, iar lupta pentru suprematie este in toi.

Audi surprinde cu prototipul Allroad shooting brake. Multi spun ca design-ul masinii prefigureaza noua generatie TT. Tot ce e posibil, dar dimensiunile si elementele proprii unui crossover o plaseaza drept inaintasul lui Q1. Audi Allroad shooting brake concept este animat de un ansamblu plug-in hybrid, format dintr-un agregat termic 2.0 TFSI si doua motoare electrice. Puterea totala ajunge la 408 CP.

BMW a adus artileria grea la NAIAS 2014. Noul "duet" M3/M4 defileaza pentru prima data in lumina directa a reflectoarelor. M3-ul imbraca haine de familist, cu patru usi si portbagaj, in timp ce M4 se mandreste cu arhitectura de coupe.

Citeste articolul integral pe A1.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri