Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar pe 105 destinatii sunt trenuri anulate, potrivit companiei "CFR".

Potrivit situatiei centralizate pana la ora 06.20, circulatia este restrictionata, din cauza sulurilor de zapada, pe zece linii, respectiv Braila - Faurei-Buzau, Bucuresti Nord - Urziceni, Golesti - Chitila, Iasi - Buhaiesti, Marasesti - Tecuci-Barbosi, Ploiesti - Ramnicu Sarat-Adjud, Ploiesti Sud-Armasesti, Urziceni - Faurei, Urziceni - Slobozia si Veresti - Leorda. Pe aceste linii este interzisa circulatia trenurilor formate din automotoare, echipele de interventie actionand cu utilaje, scrie Mediafax.

Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferata, dar circulatia trenurilor este adaptata la conditii meteo nefavorabile, se arata intr-un comunicat de presa al companiei "CFR".

In trafic nu mai sunt garnituri blocate, dar 105 trenuri sunt anulate, decizia luata de operatorii feroviari fiind necesara intrucat in conditii de iarna se prelungesc timpii de parcurs. Trenurile aflate in circulatie asigura legatura pe calea ferata cu toate judetele, a precizat sursa citata.

Echipele de interventie patruleaza cu utilaje pentru deszapezire pe toate sectiile de cale ferata din judetele afectate de viscol, iar in gari si la intrarile in statii, personalul feroviar curata liniile si macazurile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri