BMW a dezvaluit informatii despre noul Seria 4 Gran Coupe, un coupe cu patru usi, ce va fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva.

BMW Seria 4 Gran Coupe va ajunge in Romania in vara.

Noul model BMW are aceleasi dimensiuni precum coupe-ul cu doua usi, lungime 4.68 mm, latime 1.825 mm si ampatament 2.810 mm. Diferenta este la acoperis, care este mai inalt cu 12 milimetri, mai lung cu 112 mm, curgand cursiv cursiv spre aripile spate si hayon. Volumul portbagajului - 480 de litri - este mai mare cu 35 de litri decat cel al versiunii cu doua usi.

Hayonul este echipat standard cu mecanismul de deschidere/inchidere electrica, iar functia Smart Opener poate fi comandata pentru ca deschiderea/inchiderea hayonului sa se realizeze prin miscarea piciorului.

Motorizarile sunt 3 litri benzina 306 CP (435i), 2 litri benzina 184 CP (420 i) si 245 CP (428i), 2 litri diesel 184 CP (420d), 143 CP (418d).

La lansare, BMW 428i Gran Coupe si 420d Gran Coupe pot fi comandate optional cu tractiune integrala BMW xDrive.

Varianta standard a noului BMW Seria 4 Gran Coupe este echipata cu transmisie manuala cu sase trepte, iar optional cu Steptronic cu opt trepte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri