TRW Automotive va deschide la Roman, judetul Neamt, o noua unitate de coasere a airbagurilor, extinzand astfel operatiunile din Romania, a anuntat producatorul american de piese auto.

Compania estimeaza ca are nevoie de un volum suplimentar de 12 milioane de airbaguri pentru urmatorii cinci ani, scrie Mediafax.

TRW a inaugurat anul trecut o noua unitate de productie la Baia Mare, judetul Maramures, care se ocupa cu imbracarea in piele a volanelor destinate in principal automobilelor Audi. Unitatea a avut initial 300 de angajati, compania avand in plan extinderea la 650 de angajati pana la finalul anului trecut.

TRW este prezenta in Romania din anul 2004, cand a inceput activitatea la Timisoara (Timis), initial cu imbracarea in piele a volanelor auto.

Operatiunile companiei in Romania au fost ulterior extinse in sectorul productiei de componente auto, inclusiv airbaguri. Investitia initiala de la Timisoara a fost de 16 milioane de dolari.

Citeste si:
Cati bani vrea Ministerul Transporturilor sa investeasca in porturi?
Cati bani vrea Ministerul...

Grupul mai detine facilitati de productie la Baia Mare, Oravita (Caras-Severin), Lupeni (Hunedoara) si Marghita (Bihor), avand peste 3.000 de angajati in Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Pintea anunta o lista neagra a spitalelor care nu au facut investitii