In 2008 constructorul german Volksnagen are programata lansarea pe piata a unui SUV de talie mica in intentia a completa gama masinilor cu tractiune integrala. Cu aceasta miscare constructorul numarul unu in Europa va oferi publicului un Touareg mai mic, construit pe platforma ultimului Golf. Oficialii de la VW nu au facut nici o declaratie in privinta formei finale pe care o va avea masina, insa ea va fi o combinatie intre modelele Concept T un buggy de nisip prezentat in 2004 si Concept A un mini SUV prezentat in 2006.

O alta nebuloasa a presei este numele sub care va fi vandut acest model. Surse din interiorul companiei au declarat ca au fost vehiculate denumiri ca Beduin sau Marrakesh. Volksnagen desfasoara in prezent o serie de sondaje calitative, printre iubitorii de masini SUV, iar cele mai atragatoare nume sunt: Nanuk (piu de urs polar), Samun (vant cald de desert), Namib (desert african), Rockton sau Tiguan (mixiaj intre tigru si iguana).

Este de asteptat ca in cel mai scurt timp sa cunoastem atat forma finala a caroseriei noului SUV, cat si numele acestuia care, probabil, va avea conotatii africane (pentru a fi in ton cu Touareg).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri