In 2008 constructorul german Volksnagen are programata lansarea pe piata a unui SUV de talie mica in intentia a completa gama masinilor cu tractiune integrala. Cu aceasta miscare constructorul numarul unu in Europa va oferi publicului un Touareg mai mic, construit pe platforma ultimului Golf. Oficialii de la VW nu au facut nici o declaratie in privinta formei finale pe care o va avea masina, insa ea va fi o combinatie intre modelele Concept T un buggy de nisip prezentat in 2004 si Concept A un mini SUV prezentat in 2006.

O alta nebuloasa a presei este numele sub care va fi vandut acest model. Surse din interiorul companiei au declarat ca au fost vehiculate denumiri ca Beduin sau Marrakesh. Volksnagen desfasoara in prezent o serie de sondaje calitative, printre iubitorii de masini SUV, iar cele mai atragatoare nume sunt: Nanuk (piu de urs polar), Samun (vant cald de desert), Namib (desert african), Rockton sau Tiguan (mixiaj intre tigru si iguana).

Este de asteptat ca in cel mai scurt timp sa cunoastem atat forma finala a caroseriei noului SUV, cat si numele acestuia care, probabil, va avea conotatii africane (pentru a fi in ton cu Touareg).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Investiție de 100 MIL. euro în compania Bolt
Setari Cookie-uri