ALD Automotive, companie de leasing operational care are in administrare peste 7.000 de masini, are in plan sa isi mareasca flota cu 1.000 de autoturisme anul acesta.

Anul trecut, compania a avut in administrare 7.280 de autovehicule si a realizat o cifra de afaceri de aproape 30 milioane de euro. Din totalul parcului auto, 84% dintre autovehicule sunt administrate in leasing operational, iar restul in sistem de management de flota.

"Licitatiile online au ramas de-a lungul anului 2013 principalul canal de vanzare: din totalul de 1 332 masini second-hand vandute anul trecut, 92% au fost achizitii online. Un nou maximum a fost inregistrat in ceea ce priveste numarul de cumparatori straini, care a ajuns la 20% din totalul vanzarilor in 2013", spun reprezentantii ALD Automotive.

Compania are o cota de piata de 17% si 257 de clienti din domeniile farmaceutic, FMCG, asigurari, telecom.

ALD Automotive vizeaza sa introduca in acest an noi servicii si dezvoltarea aplicatiei mobile, lansata recent.

Citeste si:
4 masini electrice au ajuns in flota Orange Romania
Patru masini electrice au...

Operationala in Romania din 2005, ALD Automotive este un joint venture al grupului ALD Automotive si BRD – Groupé Société Générale. ALD Automotive a lansat in mai 2010, sub brandul ALD Carmarket, platforma online de licitatii inchise destinata promovarii si vanzarii autovehiculelor uzate returnate la finalul contractelor de leasing operational.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Leasing pentru masini electrice si hibride, in Romania