Un nou serviciu aparut pe piata din Romania vine sa revolutioneze parcurile auto: inchirierea de autovehicule pe termen lung. Datorita cerintelor pietei, compania Fleet Management Services a lansat acest serviciu care ofera clientilor sai, pe langa reduceri de pana la 30% si transparenta, adica raportare si urmarire on-line a costurilor fiecarui autovehicul aflat in administrare.
Noul serviciu ofera numeroase avantaje clientilor dar si administratorilor de parcuri auro asta pentru ca se reduc costurile detrminate de conditiile comerciale preferentiale de care beneficiaza FMS, cheltuielile pe termen mediu sunt liniarizate si de aceea este mult simplificata construirea bugetului aferent parcului auto precum si cresterea solvabilitatii in fata companiilor financiar-bancare, chiria masinilor fiind o cheltuiala total deductibila contabil.

Un alt avantaj pentru client este faptul ca are libertatea de a configura masinile dupa nevoile si preferintele sale si de a alege intre mai multe variante contractuale. Compania ofera posibilitatea de a asigura de back-up car si inlocuirea imediata a masinilor uzate cu altele noi, informeaza un comunicat emis de companie.

”Externalizarea activitatii de administrare e parcului auto inseamna pentru client reducerea costurilor, un management eficient al timpului si posibilitatea oferita fiecarui client de a se concentra pe propria afacere lasand in grija noastra administrarea flotei auto.” declara Daniel Ivan, Directorul General FMS.

FMS a reusit, pana in acest moment, sa incheie contracte de management integral cu peste 25 de firme, insumand mai mult de 2000 de autoturisme, utilitare usoare si camioane, si sa asigure management partial pentru alte aproximativ 1800 de vehicule pe an.

Aplicand filosofia oferirii de servicii flexibile si de calitate, FMS detine, in acest moment, un portofoliu de clienti precum : Intrarom, Aviva Asigurari, Mediplus, Optiblu, Ozone, Sensiblu, Scholl Romania, Alstom, Chio Romania, Finconta, Coca Cola Romania, EFG Eurobanck Leasing, Alpha Leasing, etc.

„La ora actuala companiile de pe piata romaneasca manifesta o tendinta pozitiva de externalizare a serviciilor. Ele si-au dezvoltat foarte mult flotele auto in ultima perioada, iar administrarea lor necesita un management complet asigurat de o companie specializata. Exista asadar o cerere evidenta pentru servicii de management integral in privinta flotelor auto, dar competitorii actuali asigura doar o parte restransa de servicii.

FMS este primul si singurul prestator profesionist din Romania pentru administrarea integrala a flotelor auto. Noul serviciu lansat astazi, inchirierea pe termen lung, vine in completarea serviciilor noastre de administrare a flotelor, oferind beneficiarilor sai Economie, Planificare, Rentabilitate, Profesionalism, Flexibilitate si Dinamism.” mai precizeaza dl. Daniel Ivan.

Pentru finele anului 2006, firma isi propune depasirea numarului de 3500 de autovehicule aflate in management total, din care peste 500 de autovehicule inchiriate pe termen lung, precum si deschiderea de puncte de lucru in Timisoara, Iasi, Cluj si Brasov.

FMS este prima companie de management al flotelor care asigura clientilor sai urmarirea si facturarea lunara centralizata a tuturor operatiunilor de intretinere si reparatii la nivel national pentru principalele marci de autovehicule comercializate in Romania. Compania practica conditii preferentiale pentru achizitionarea de consumabile auto, pentru service, asistenta si tractare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Investitie de 20 MIL euro in Romania pentru cca. 1200 statii electrice