Peste 300 de permise de conducere au fost retinute de politisti, in perioada 28 februarie - 2 martie, in urma unor actiuni care au avut loc la nivel national in zona discotecilor, barurilor si cluburilor de noapte din mediul rural, a anuntat Politia Romana.

"Politistii au actionat, in acest sfarsit de saptamana, in localitatile din mediul rural, pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale ce se comit in zona discotecilor, barurilor, night club-urilor si altor localuri de alimentatie publica. Astfel, au fost constatate 286 de infractiuni si aplicate aproape 11.000 de sanctiuni contraventionale", se arata intr-un comunicat remis de Politia Romana, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, pentru aceasta actiune au fost mobilizati peste 7.300 de politisti care au urmarit, in special, prevenirea consumului de droguri, prevenirea furturilor si a talhariilor dar si prinderea persoanelor urmarite. In urma actiunilor, au fost gasiti 15 urmariti si au fost prinsi 251 de suspecti de comiterea unor infractiuni.

De asemenea, politistii au intocmit 286 de dosare penale si au dat 10.926 de amenzi contraventionale. Confosm Politiei Romane, cele mai multe amenzi, 8.033, au fost date de politistii rutieri, dintre care 102 pentru consum de alcool si 3.048 pentru depasirea limitei de viteza. Totodata, au fost retinute 335 de permise de conducere si 208 de certificate de inmatriculare.

Citeste si:
Masini cu 7 locuri disponibile la vanzare in Romania
Masini cu 7 locuri...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Olt: O fata de 13 ani care i-a transmis mamei sale ca nu vine acasa