Audi

Marca premium germana Audi a prezentat la Geneva a treia generatie a modelului TT in versiunea cea mai puternica TTS de 310 CP. La standul Audi au fost expuse si versiunile sport S1 si S3 Cabriolet.

BMW

In premiera mondiala, BMW a dezvaluit la Geneva primul sau model cu tractiune fata, care este si primul monovolum, Seria 2 Active Tourer. BMW a expus si noile M3 si M4, precum si SUV-ul X3 facelift.

Jaguar

Jaguar a anuntat la Geneva ca va lansa in 2015 modelul XE, care va avea o caroserie din aluminiu si a prezentat publicului XFR-S Sportbrake, un break de 550 CP care accelereaza de 0 la 100 km/h în doar 4,8 secunde.

Mercedes-Benz

S-Klasse Coupe, inlocuitorul modelului CL, si C-Klasse sunt autoturismele care au atras vizitatori la standul Mercedes-Benz.

MINI

Citeste si:

MINI Clubman Concept si MINI One sunt noutatile marcii germane la Geneva.

Porsche

Porsche Macan S Diesel a fost prezentat in premiera mondiala. Motorul de 3 litri diesel 258 CP poate duce SUV-ul la 100 km/h in 6,1 secunde.

Range Rover

Range Rover Evoque Si4 Autobiography-Dynamic 285 CP este un exemplar deosebit, de culoare orange, care atrage vizitatorii la standul marcii britanice.

Morgan

In premiera mondiala, Morgan a prezentat modelul Morgan Plus 4 la Salonul Auto de la Geneva.

Sursa foto: salon-auto.ch