Companiile de cai ferate din Romania si Bulgaria pregatesc punerea in circulatie a unor trenuri de pasageri pe podul Calafat-Vidin, inaugurat in iunie 2013, relateaza site-ul Novinite.com.

Un alt proiect este reluarea curselor feroviare intre Sofia si capitala greaca Atena, prin Salonic, scrie Mediafax.
Ambele proiecte fac parte din Sectorul sudic pentru imbunatatirea serviciului de transport de pasageri in Europa Centrala si Sud-Est, a anuntat municipalitatea din Sofia.
Al doilea pod de pe Dunare, de la Calafat-Vidin, numit "Noua Europa" a fost inaugurat in iunie 2013. Romania si Bulgaria au semnat acordul pentru construirea podului Calafat-Vidin in martie 2000, insa initierea proiectului a intarziat din cauza fondurilor insuficiente.
Podul Calafat-Vidin este parte a coridorului paneuropean de transport care leaga orasul german Dresda de Istanbul (Turcia).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri