Mihai Bordeanu a fost numit de la 1 martie director de marketing al Grupului Renault pentru marcile Dacia si Renault, pe pietele din Marea Britanie, Irlanda, Cipru si Malta, perimetru geografic denumit in interiorul grupului North Territory.

“Este o dubla provocare. Pe de-o parte, voi face marketing in „casa” marketingului (Marea Britanie), testand si experimentand instrumente noi, mai ales in zona de comunicare online. Pe de alta parte, am ocazia de a activa pe a doua piata din Europa ca marime. Sper, cu echipele de aici, sa fac din marca Dacia un jucator de luat in seama pe piata din Marea Britanie”, a declarat Bordeanu.

(39 ani) este absolvent al Facultatii de Cibernetica din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si are o experienta de 16 ani in marketing. Si-a inceput cariera in domeniu la Reckitt Benckiser, in departamentul de marketing. Ulterior a lucrat la agentia de publicitate Lowe Lintas, ca account executive, iar mai apoi, la Danone, ca brand manager, senior brand manager si marketing manager.

In 2006 s-a alaturat echipei importatorului Toyota in Romania, unde a ocupat mai multe functii: director de marketing, director comercial si director al marcii Lexus pentru divizia Balcani. In 2010 a preluat functia de director de marketing in cadrul Renault Commercial Roumanie pentru marcile Dacia si Renault. Incepand de la 1 martie 2014 este director de marketing al Grupului Renault pentru pietele din Marea Britanie, Irlanda, Cipru si Malta („North Territory”).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri