Produsele sunt acum disponibile oficial si in Romania. Utilizarea simpla, aderenta foarte buna pe aproape orice suprafata, paleta larga de culori si efecte speciale disponibile (standard, fluorescente, metalizate, aurii, perlate, fosforescente etc), randamentul mare si durabilitatea ridicata recomanda produsele Plasti Dip® pentru toate domeniile de utilizare.

Cauciucul lichid Plasti Dip® protejeaza, acopera, etanseaza, atenueaza, marcheaza si are efect anti-alunecare. Flexibilitatea sa este foarte mare chiar si in conditii extreme, la temperaturi intre -34 si + 92 grade Celsius. Cauciucul lichid Plasti Dip® nu devine casant sau faramicios, nu se crapa, este rezistent la frecare, umiditate, acizi, saruri, baze si alte substante corozive si este complet inodor dupa uscare. Cauciucul Plasti Dip® este aderent pe metal, lemn, piatra, sticla, beton, plastic, aluminiu, MDF, cabluri, carbon, tesaturi, vata de sticla si multe altele.

Disponibil sub forma de spray sau in cutii pentru uz profesional, produsele din cauciuc lichid Plasti Dip® sunt foarte cunoscute in special in domeniul auto unde au inregistrat un imens succes datorita aspectului mat si la moda al suprafetelor vopsite, numeroaselor culori si efecte speciale care se pot obtine si mai ales pentru usurinta si rapiditatea cu care se poate vopsi partial sau integral orice tip de autovehicul.

Dezvoltata special pentru industria auto, Folia Auto Lichida Plasti Dip® este o vopsea cauciucata inovatoare, care combina avantajele colantarilor auto cu cele ale vopsitului clasic, intr-un mod simplu, eficient si avantajos financiar. Folia Auto Lichida Plasti Dip® este un nou tip de cauciuc lichid, intr-un amestec bine definit, care poate fi aplicat prin pulverizare cu un pistol de vopsit obisnuit, similar aplicarii vopselurilor traditionale.

Folia Auto Lichida Plasti Dip® poate fi aplicata pe orice componenta a caroseriei, inclusiv pe partile curbate, de plastic sau de metal ale autoturismelor – oglinzi, grile, embleme, faruri si stopuri, etc. Astfel, masina ta capata o culoare noua, un aspect modern iar vopseaua originala este protejata de zgarieturi, saruri, vreme nefavorabila si micile lovituri cu pietre din trafic.
Folia pentru Jante Plasti Dip® este un alt produs inovator destinat pasionatilor de masini. Folia pentru Jante Plasti Dip® este o vopsea cauciucata pentru jante din aluminiu si otel ce se aplica foarte usor datorita recipientului tip spray, poate fi indepartata fara urme, este rezistenta la spalarea mecanica si are durata mare de viata.

Spre deosebire de solutiile clasice existente pe piata, principalul avantaj al cauciucului lichid Plasti Dip® si al tuturor produselor derivate (Folia Auto Lichida, Folia pentru Jante, etc) este ca se poate indeparta (dezlipi) simplu si rapid, fara a lasa urme sau adeziv si fara a avea nevoie de unelte sau pregatire de specialitate! In ciuda proprietatii speciale de indepartare fara urme, simplu si rapid, cauciucul lichid Plasti Dip® este foarte rezistent si are durabilitate mare in timp.

Plasti Dip SRL, in calitate de distribuitor oficial al produselor Plasti Dip® in Romania si Republica Moldova, comercializeaza exclusiv produse originale Plasti Dip®, in ambalajul original, importate din Germania si beneficiind astfel de garantia calitatii germane. Produsele sunt testate de organisme recunoscute international (TÜV Süd, VDE, ISEGA, etc.) si indeplinesc toate normele legale si de siguranta privind etichetarea corespunzatoare, substantele componente si utilizarea in spatiul UE.
Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati site-ul oficial www.plasti-dip.ro sau magazinul online www.shop.plasti-dip.ro. Pentru demonstratii live va invitam sa vizitati standul Plasti Dip® (A66) de la Salonul Auto-Moto din Piata Constitutiei, Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri