A fost lansat Porsche Macan, dar este laudat Dusterul. Asta se intampla dupa ce o masina Dacia Duster salveaza un Porsche Macan blocat pe un teren foarte accidentat din Maroc, scrie Worldcarfans.com.

Porsche a lansat de curand cel mai puternic model din segmentul SUV-urilor compacte, cu un motor de 400 CP. Noul model Macan a fost lansat in Maroc in prezenta mai multor jurnalisti straini, insa evenimentul de lauda s-a incheiat, paradoxal, cu o reusita de imagine pentru Dusterul romanesc.

dacia duster

Sursa foto: Gavin Green/Twitter

Porsche Macan a ramas blocat in timpul exercitiilor pe teren. Asa ca organizatorii au apelat la SUV-ul romanesc, Dacia Duster, pentru a scoate Macan-ul din probleme.

Porsche Macan blocat pe traseu accidentat in Maroc. Dacia Duster il salveaza.

Momentul a ajuns imediat in atentia presei, dupa ce jurnalistul Gavin Green de la Car Magazine a publicat pe contul sau de Twitter o fotografie in care Porsche Macan este tractat de Dacia Duster si mesajul "Porsche Macan blocat pe traseu accidentat in Maroc. Dacia Duster il salveaza".

dacia duster

Sursa foto: Gavin Green/Twitter

Macan este un SUV de dimensiunile Duster, dar mult mai scump. Modelul a ajuns si in Romania si are un pret intre 64.590 euro cu TVA si 87.900 euro cu TVA. Macan este un SUV mai mic decat Cayenne si este fabricat in Leipzig, Germania. Numele Macan vine din limba indoneziana si inseamna tigru.

Sursa foto: Gavin Green/Twitter

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri