Aceasta masinuta va fi produsa intr-un singur exemplar de Mitsubishi, este o versiune speciala a modelului “i” si se numeste Hello Kitty.
Mitsubishi a realizat prima masina 100% japoneza. Da, ati citit bine. Pana si geamurile laterale si cel posterior sunt 100% japoneze.

Mitsubishi “i” Hello Kitty este o versiune speciala, in editie limitata, vopsita in roz inclusiv pe jante si care are imprimata din fata pana in spate unul dintre cele mai cunoscute personaje nipone de desen animat: Printesa Kitty. Iar cand japonezii spun “editie limitata”, vorbesc cat se poate de serios: va exista doar un exemplar Hello Kitty.

Daca exteriorul este cat se poate de bine evidentiat, interiorul nu face nici el nota discordanta: de la tapiterie pana la tetiere, scaunele sunt roz si imprimate cu personajul japonez. Singurul exemplar care va fi produs va fi expus in cel mai mare showroom Mitsubishi din Tokyo intre 25 si 31 iulie. In acest timp, doritorii se vor inregistra pe o lista speciala iar cel care va avea ocazia sa isi cumpere unicatul nipon va fi extras prin tragere la sorti.

Masina costa 15.000 de euro, din care 1500 de euro vor fi donati filialei UNICEF din Japonia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Robert Negoita: Daca Papa ar candida din partea PSD, ar pierde!