Cargus introduce noi servicii de curierat intern de plicuri si colete cu preluare de la adresa expeditorului si livrare in sediile Cargus.

Ship & Go Collect ofera Collect este disponibil in toate cele 37 de sedii Cargus Ship & Go din Romania.

Serviciul consta in SMS catre destinatar in momentul in care coletul este disponibil in sediu; colectare sambata din 370 de localitati de pe teritoriul Romaniei si livrare luni; deschiderea coletului la livrare; plata cu cardul, prin POS (incepand cu luna iunie); reduceri de tarif fata de cel standard.

Ship & Go AM presupune livrarea si preluarea coletelor din sediile Cargus Ship & Go cu livrare incepand cu a doua zi dimineata, in functie de ora la care coletul este depus si preferinta clientilor. Principalele avantaje ale produsului tin de rapiditatea livrarilor: deschiderea coletului la livrare; notificare prin SMS a destinatarului in momentul in care coletul este disponibil in sediu; plata cu cardul, prin POS (incepand cu luna iunie); colectare si livrare in zilele de sambata in sediile Ship & Go din Bucuresti, Otopeni, Iasi, Brasov, Bacau, Craiova, Timisoara, Cluj si Constanta;

Cargus International SA este una dintre cele mai mari companii de pe piata de curierat intern din Romania. Fondata in 1991, Cargus a fost prima companie de curierat din Romania, iar in prezent detine si utilizeaza singura retea nationala de centre si depozite si o flota de peste 900 de vehicule de curierat. Cargus are peste 1.500 de angajati si a avut vanzari de peste 25,7 de milioane de euro in 2013.

Citeste si:
eMAG mareste de sase ori comanda minima pentru livrari gratuite
eMAG mareste de sase ori...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Marfurile vor continua sa circule liber intre UK si Romania
Setari Cookie-uri