Un tren marfar a fost implicat intr-un accidentul feroviar produs in apropiere de Moscova, ceea ce a facut ca 16 vagoane sa deraieze din cauza unei defectiuni a liniei. Trenul efectua curse pe ruta Romania-Ucraina-Rusia si transporta piese ale filialei Renault Romania, afirma surse citate de agentia Interfax.

"Confirmam informatiile despre deraierea unui tren care se indrepta spre fabrica Renault din Moscova. Este prea devreme sa vorbim despre ce masuri vom lua si urmarim situatia", au declarat reprezentantii Directiei de Comunicare a Dacia Renault pentru wall-street.ro.

Potrivit surselor citate de Interfax, trenul marfar se numeste "Romania", este gestionat de compania publica ucraineana Liski si circula cu regularitate pe ruta Romania-Ucraina-Rusia. Conform Interfax, trenul marfar transporta piese ale filialei Renault Romania, potrivit Mediafax.

Trenul de marfa a intrat in coliziune cu o garnitura feroviara de pasageri in zona Naro-Fominsk - Bokasovo, in apropiere de Moscova. "Saisprezece vagoane ale Trenului marfar 1484 au deraiat din cauza unei defectiuni a liniei, lovind din lateral un tren de pasageri care circula pe ruta Moscova-Chisinau", a comunicat Departamentul Transporturilor din regiunea Moscova, citat de RIA Novosti. Bilantul preliminar al accidentului feroviar este de cel putin 9 morti si 45 de raniti.

Sursa foto: Tren deraiat/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri