Meridian Auto, concesiune bimarca Dacia-Renault, vrea sa deschida anul acesta in nordul Capitalei un complex auto integrat in urma unei investitii de aproape 5 milioane euro, potrivit lui Catalin Boteanu, directorul executiv al Meridian Vest.

“Am inceput constructia unui complex auto in nordul Capitalei, care va fi gata in cateva luni. Investitia se ridica la 4,5-5 milioane de euro”, a declarat Boteanu, la evenimentul de prezentare a noului concept de showroom Dacia Meridian Vest.

Meridian detine in Capitala trei showroom-uri, in vestul, estul si sudul orasului. Meridian Vest se asteapta anul acesta la vanzari de 1.050 de unitati Dacia si 250 Renault.

Pana la finalul anului 2015, Dacia vrea ca intreaga retea de 80 de showroom-uri din Romania sa fie modernizata. La nivel global, Dacia are peste 1.300 de showroom-uri, dintre care 824 sunt in Europa.

In primele patru luni, Dacia a inregistrat pe piata romaneasca vanzari de peste 7.500 de masini, potrivit lui Thomas Dubruel, director comercial al Dacia si Renault Romania.

Citeste si:
Managerii de bani raspund: de ce un roman si-ar da economiile pe...
Managerii de bani raspund: de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Pe 3 martie, Dacia prezinta modelul electric la Geneva
Setari Cookie-uri