Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va inaugura in acest an pana la 100 de kilometri de autostrada, a declarat Horia Nicolae, director pregatire proiecte al autoritatii, in cadrul unui eveniment organizat de catre Ziarul Financiar.

Potrivit acestuia, in acest an, in conformitate cu proiectele aflate in derulare vor fi inaugurate Nadlac-Arad (lotul 1) si Orastie – Sibiu (lotul 3). Totodata, reprezentantul CNADNR a subliniat ca se incearca si finalizarea lotului 2 al Timisoara – Lugoj, iar in prima parte a anului viitor - lotul 4 dintre Lugoj si Deva.

“Pregatirea unui proiect de autostrada este un demers de lunga durata. Ne confruntam cu intarzieri care nu pot fi recuperate. S-au finalizat proiectele tehnice, s-au facut organizarile de santier, urmeaza sa intre in lucru efectiv”, a aratat Horia Nicolae.

CNADNR vrea sa atraga fonduri europene de 1,2 mld. euro pana in 2015

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania vrea sa atraga fonduri europene in valoare de 1,2 miliarde de euro pana in 2015.

"Am reusit ca pana in prezent sa atragem 980 milioane de euro – bani obtinuti din fonduri europene si decontati pe factura. Ne propunem ca pana la finalul anului viitor sa mai obtinem finantare de inca 1,2 miliarde de euro si si sa ajungem astfel la o valoare de 2 miliarde de euro, bani necesari pentru constructia de autostrazi in Romania”, a mai precizat reprezentantul CNADNR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri