Citroen a lansat varianta facelift a modelelor DS 3si DS 3 Cabrio, cu sistemul de franare Active City Brake, noi optiuni de personalizare si motorizari Euro6.

DS 3, primul model DSa fost vandut in peste 300.000 exemplare de la lansare, 66% fiind catre noi clienti.

Modelele DS 3 si DS 3 Cabrio vin echipate cu proiectoare ce combina tehnologiile LED si Xenon cu noii indicatori secventiali in premiera mondiala. Noua semnatura luminoasa este completata de luminile de zi DRL cu LED integrate la nivelul prizelor de aer frontale.

Partea din spate a modelelor DS 3 si DS 3 Cabrio integreaza stopuri LED distinctive cu efect 3D. Pentru un plus de rafinament, proiectoarele 3D sunt infrumusetate de logo-ul cromat DS aplicat pe un fond negru. DS 3 completeaza gama de nuante disponibile pentru exterior cu noua nuanta Pearlescent White si propune noi jante aliaj diamantate de 17’’.

Cele doua motorizari diesel integreaza versiunile BlueHDi 120 si BlueHDi 100. In ceea ce priveste gama de motorizari pe benzina, DS 3 pastreaza motorul de 207 CP “Racing” si cel THP 155. Modelul este de asemenea disponibil si cu motorizarea PureTech e-VTi 82 ETG, conforma normelor Euro 6.

Pentru a facilita manevrele zilnice, DS 3 si DS 3 Cabrio pot fi echipate cu o camera video pentru marsarier conectata la sistemul de navigatie eMyWay. Gama DS include cinci modele: DS 3, DS 3 Cabrio, DS4, DS5 si DS 5 LS (comercializat exclusiv in China).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri