Jaguar F-Type Coupe este disponibil pentru comenzi si in Romania la un pret de 71.900 euro cu TVA.

Jaguar F-Type Coupe este echipat cu trei tipuri de motorizare supraalimentata, pe benzina: F-Type, 3.0l V6 340CP, F-Type S, 3.0l V6, 380CP si varful de gama, F-Type R, 5.0 V8 550CP, capabil sa accelereze de la 0-100 Km/h in 4.2 secunde si sa atinga o viteza maxima de 300 Km/h (limitata electronic).

Construit pe o structura integrala din aluminiu, F-Type Coupe reprezinta cel mai dinamic si performant model sport produs vreodata de Jaguar.

Versiunea Coupe a modelului Jaguar F-Type si-a facut debutul in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, in luna noiembrie 2013 si este varianta de productie a conceptului Jaguar C-X16, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, in 2011.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri