Circulatia va fi restrictionata sambata, pe mai multe strazi din centrul Capitalei, unde vor avea loc spectacole cu parada din cadrul Festivalului International de Teatru de Strada - B-FIT in the Street.

Spectacole cu parada vor avea loc sambata, intre orele 20.30 si 22.30, pe traseul Piata George Enescu - Calea Victoriei - Bulevardul Regina Elisabeta - platoul Statui de la Piata Universitatii, scrie Mediafax.

Traficul rutier va fi restrictionat, intre orele 20.30 si 21.30, pe Calea Victoriei, pe tronsonul cuprins intre strada Stirbei Voda si Bulevardul Regina Elisabeta, pe Bulevardul Regina Elisabeta, intre Calea Victoriei si Piata Universitatii, precum si pe strazile care intersecteaza traseul, a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei.

In timpul restrictiilor de trafic, soferii pot merge pe rutele ocolitoare Piata Victoriei - Bulevardul Lascar Catargiu - Bulevardul Magheru - Bulevardul Nicolae Balcescu - Bulevardul I.C. Bratianu, Bulevardul Carol I - Bulevardul Nicolae Balcescu - Bulevardul Magheru - Bulevardul Dacia sau Bulevardul Carol I - Bulevardul I.C. Bratianu - Bulevardul Unirii - Bulevardul Libertatii.

Brigada Rutiera a Capitalei a precizat ca va lua masuri de fluidizare a traficului atat sambata, cat si duminica, pentru buna desfasurare a evenimentului B-FIT in the Street.

Trafic aglomerat pe DN1...
Citeste si: Trafic aglomerat pe DN1 Ploiesti - Brasov

Cea de-a VI-a editie a Festivalului International de Teatru de Strada - B-FIT in the Street a inceput joi si se va desfasura pana duminica, pe strazile din Capitala, au anuntat organizatorii evenimentului, ArCuB - Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti.

Piata Unirii, Piata George Enescu, Piata Universitatii, Parcul Cismigiu, Centrul Istoric si toate bulevardele centrale vor fi inundate de veselie si culoare, prin desfasurarea a 30 de spectacole sustinute de peste 230 de artisti, din noua tari: Australia, Spania, Franta, Olanda, Marea Britanie, Slovacia, Belgia, Italia si Romania.

Printre cele 30 de companii specializate in teatru de strada, care aduc show-uri la Bucuresti se numara Compagnie Deus Ex Machina, Compagnia Teatro Scalzo, Krist Doo Street Theatre, Compagnie Mademoiselle Paillette, Close Act Theatre, Grupo Puja, Aquatique Show International si Compania Démons et Merveilles.

Programul editiei 2014 a festivalului B-FIT in the Street cuprinde reprezentatii spectaculoase cu papusi gigant, extraterestri, personaje captivante, momente de improvizatie, masinarii sofisticate, jocuri de lumini si apa. Pastrand spiritul editiilor anterioare, reprezentatiile de la B-FIT in the Street vor combina armonios dansul cu elemente de acrobatie, instalatiile suspendate, concertele in aer liber si paradele parca desprinse dintr-o lume ireala.

Circulatia rutiera pe...
Citeste si: Circulatia rutiera pe Transfagarasan a fost deschisa

Cateva dintre cele mai atragatoare reprezentatii de la B-FIT in the Street 2014 sunt spectacolul de jocuri si lumini pe apa prezentat de Aquatique Show International, pe raul Dambovita, in zona Piata Unirii, "Hamlet", o abordare inedita a piesei shakespeariene propusa de Compania Shakespeare's Globe, miscarile halucinante ale artistilor din Mirror Family, reprezentatiile companiei Transe Express din Franta - papusile gigantice Divas, care vor umple centrul orasului de culoare si divertisment, precum si trupa Celestial Carillon, care va inunda cerul metropolitan cu jocuri impresionante de lumini, pentru 50 de minute.

Accesul la toate reprezentatiile din cadrul festivalului este gratuit.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Soferii ar putea fi obligati sa acorde prioritate si in acest caz