Pisa Motors, importatorul vehiculelor comerciale Piaggio incepand de anul acesta, cauta cel putin 5 dealeri in Romania, in prezent fiind reprezentat doar in Bucuresti (Pisa Motors), Brasov (Kampur Motors) si Constanta (Zepokar Technic).

“Cei trei dealeri si-au inceput activitatea recent, obiectivul pentru perioada urmatoare fiind identificarea clientilor din zonele respective si dezvoltarea bandului Piaggio Vehicule Comerciale in Romania. Piata auto din Romania este intr-o continua miscare iar in momentul de fata nevoia de autovehicule cu costuri cat mai mici de achizitie si intretinere este evidenta.”, a spus Florin Parvu, director general Pisa Motors.

Orasele cele mai interesante pentru extinderea retelei de dealeri sunt in prezent Pitesti, Sibiu, Timisoara, Cluj, Suceava, Iasi si Oradea, dar Pisa Motors cauta dealeri in toate orasele din Romania.

Pisa Motors comercializeaza in Romania modelele Piaggio Porter, Porter Maxxi si Quargo, dar si cele din gama Ape - Ape 50, Ape TM si Ape Calessino, cele mai mici si versatile vehicule comerciale din lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri