F-TYPE Project 7, cel mai rapid model Jaguar, isi va face debutul pe data de 26 iunie, in cadrul Goodwood Festival of Speed 2014.

Modelul va fi produs intr-o editie limitata de maxim 250 de unitati. Propulsat de un motor V8 5.0l supraalimentat, ce dezvolta 575 CP/ 680Nm, permite caroseriei integrale din aluminiu - cu o greutate de 1585 Kg - sa accelereze de la 0-100Km/h in 3,9 secunde, avand o viteza maxima, limitata electronic, de 300 Km/h.

Caroseria sa sportiva, al carei concept a fost dezvaluit in urma cu un an, aduce un omagiu unuia dintre cele mai performante si emblematice modele Jaguar de cursa: Jaguar D-Type, de trei ori castigator LeMans, care implineste 60 de ani in 2014. Numele Project7 omagiaza cele 7 victorii categorice in cadrul renumitei curse.

Echipa de ingineri Special Operations a dezvoltat pentru Project 7 o calibrare speciala a transmisiei automate Jaguar Quickshift cu 8 rapoarte, cu puncte de schimb si caracteristici revizuite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri