OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a inceput implementarea unui nou model de business in cadrul retelei de benzinarii Petrom, precum restaurante, farmacii, service-uri auto.

"Este o premiera in Romania, insa acest model este validat international. Avem in vedere deschiderea, in cadrul benzinariilor, de restaurante, farmacii, service-uri auto sau ghisee de unde pot fi achizitionate polite de asigurare. Acestea vor functiona in spatii inchiriate catre parteneri OMV Petrom. Credem ca exista o tendinta de crestere a ponderii serviciilor auxiliarein benzinarii. Aceasta raspunde nevoilor clientului modern, foarte activ, de a avea acces dintr-un singur loc la o gama extinsa de servicii si produse”, a declarat Adrian Nicolaescu, senior head of retail in cadrul OMV Petrom.

Primul restaurant operat de un brand international in cadrul unei benzinarii a fost deschis de Subway la sfarsitul saptamanii trecute in cadrul statiei Petrom Vestem din Sibiu.

"Suntem foarte incantati sa deschidem alaturi de OMV Petrom primul Subway Drive Thru din Romania. Acesta va fi, de asemenea, si primul restaurant Subway din Romania care foloseste un decor nou si modern denumit intern Metropolitan Decor. Restaurantul va avea un program non-stop, la fel ca statia Petrom”, a spus Andrei Trifan, agent de dezvoltare Subway.

OMV Petrom are in vedere atat extinderea parteneriatului cu Subway cat si cu alti potential parteneri, acolo unde exista potential pentru un astfel de business, precum si incheierea de parteneriate pe noi segmentede consum (farma, auto, asigurari, etc).

Compania OMV Petrom administreaza in Romania o retea de 545 statii de distributie a carburantilor, din care 392 operate sub brandul Petrom si 153sub brandul OMV.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri