Jeep se afla intr-o masiva campanie de cucerire a pietei auto. Pentru aceasta, americanii vor oferi pe piata nu mai putin de sapte modele in 2007.
Jeep intreprinde o campanie ofensiva pe piata dorind sa ajunga de la cele trei modele care existau in 2005 la sapte in 2007.

Astfel, la sfarsitul lui 2007 Jeep va oferi pe piata modelele Jeep Commander, Grand Cherokee, Cherokeem Wrangler plus alte ceteva noi. Thomas Hausch, director executiv al departamentului de vanzari si marketing din grupul Chrysler a declarat:Consolidam brandul Jeep cu noul Jeep Wrangler si Jeep Wrangler Unlimited. In plus, incercam sa atragem clientii de pe pitaa SUV-urilor, aflata intr-o mare expansiune, prin modelele Jeep Compass si Jeep Patriot.

Un exemplu al campaniei brandului este Jeep Commander, model care reprezinta primul Jeep cu trei randuri de scaune si care ofera aceleasi calitati deosebite pe sosea si in off-road. Ofensiva Jeep nu este intamplatoare, compania americana aniversand in 2006 cea de-a 65 aniversare a companiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Iohannis a promulgat legea care reduce numarul de ore la scoala