Incepand de luni, 14 august 2006, fabrica Skoda Auto din Kvasiny va produce noul Skoda Superb Model Year 2007 (MY2007). Cu un spatiu interior generos si o echipare bogata, cu elemente specifice claselor superioare, limuzina Skoda Superb MY 2007 aduce ca noutai numeroase inovaii si modificari tehnologice.
Cea mai importanta transformare a designului exterior este reprezentata de noua grila a radiatorului realizata acum din crom, cu un aspect tridimensional mai pornuntat. In premiera pentru acest model, oglinzile exterioare au fost echipate cu semnalizatoare. In acelasi timp, farurile au fost restilizate, semnalizatoarele fiind acum acopertite cu geam clar.

Stopurile cu forma specifica literei C (la fel ca la modelele Roomster si Octavia) reprezinta deja un element distinctiv pentru marca ceheasca. Suplimentar sunt dipsonibile noi culori: Bej Cappuccino, Verde Olive, Gri Antracit si Gri Satin (din noiembrie 2006). Mai multe modificari n ceea ce priveste designul au fost operate si la nivelul instrumentelor de bord, pentru afisaj folosindu-se combinatia de culori alb-rosu.

Gama actuala de echipari (Classic, Comfort si Elegance) a fost completata cu una de top - Laurin & Klement, care ofera in standard printe altele jante de aliaj de 17 evacuare dubla, tapierie din piele, inserii din lemn, cadrnul gurilor de ventilaie si manerle portierelor dintr-un materail special, alaturi de alte elemente atractive.

In contextul noilor modificari preul pe piata romaneasca a ramas neschimbat. Astfel Skoda Superb este disponibila incepand de la 18 777 Euro CIP pentru modelul 2.0 115P Comfort.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Setari Cookie-uri