Mitsubishi Motors Corporation va lansa anul acesta la Salonul Auto de la Paris un nou concept hibrid, modelul Outlander PHEV Concept-S.

In urma cu doi ani, Mitsubishi a lansat, odata cu cea de-a treia generatie, primul SUV 4x4 din lume cu propulsie hibrida plug-in Outlander PHEV. Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S este modelul concept pe care MMC il propune ca o versiune speciala a modelului de serie Outlander PHEV.

Outlander PHEV Concept-S este un model sportiv si sofisticat. Rafinamentul designului sau reflecta imbinarea unica a performantei 4x4 generata de sistemul PHEV twin-motor, ce ofera silentiozitate pe parcursul calatoriei si performanta on-road. Mitsubishi va mai expune la Salonul Auto de la Paris noul Pajero si conceptele XR-PHEV si GC-PHEV.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri