Romanii nu prea poarta centura de siguranta atunci cand se deplaseaza in localitate cu masina sau ziua pe distante lungi, reiese din studii efectuate pe participanti la trafic, insa poate dupa cea mai sexy reclama pentru purtarea ei lucrurile se vor schimba.

Cel mai nou spot pentru purtarea centurii de siguranta este realizat cu doua femei frumoase, Nicoleta Luciu si Jojo, iar cum apare si pe pagina de facebook, este “o initiativa foarte greu de ignorat pentru purtatul centurii de siguranta”.

Anul acesta, de la 1 iulie, amenzile au crescut, lipsa centurii de siguranta se pedepseste cu 2 puncte de penalizare, o amenda de 180 de lei. Politia Rutiera a aplicat peste 1.000 de amenzi pentru nepurtarea centurii de siguranta la un control care a durat 7 zile si a implicat peste 1.500 de politisti rutieri in fiecare zi. Circa 5% din amenzi au fost pentru aceasta sanctiune. Soferii amendati au spus ca au uitat sa isi puna centura de siguranta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri