Licitatia publica de autovehicule ridicate de pe strazi, organizata de primaria Arad, va aduce incasari locale estimate la 62.000 de lei.

Primaria Arad vinde la licitatie publica 79 de autovehicule ridicate de pe strazi, marea majoritatea cu defectiuni, iar preturile de strigare pornesc de la 299 de lei si ajung la 3.000 de lei, in total estimandu-se ca se vor incasa 62.000 de lei, potrivit Mediafax.

Potrivit unui anunt publicat, vineri, de Primaria Arad, in data de 22 septembrie va avea loc o licitatie publica in depozitul Biroului de Ridicari Vehicule, unde se vor vinde 79 de masini ridicate de pe strazi fie pentru ca pareau abandonate, fie pentru ca erau parcate ilegal. Municipalitatea spera sa castige aproximativ 62.000 de lei din vanzarea masinilor, suma fiind calculata luandu-se in considerare preturile de pornire, insa preturile de vanzare pot fi mai mari.

Cel mai ieftin vehicul este un tractor defect, care are un pret de pornire de 299 lei, iar un Ford Mondeo este cea mai scumpa masina din parcul scos la licitatie, avand pretul de 3.000 de lei. Potrivit descrierii, caroseria masinii este in stare foarte buna, insa motorul nu poate fi pornit. Pentru un camion defect, Primaria cere 2.231 lei, iar pe lista sunt trecute si multe modele Dacia, care au preturi cuprinse intre 300 si 700 de lei. Sunt scoase la vanzare si marci de renume, precum BMW sau Mercedes, dar este vorba despre modele mai vechi si cu defectiuni. Acestea au preturi cuprinse intre 400 si 2.200 lei, majoritatea pornind de la 1.500 lei. Vehiculele, marea majoritate cu defectiuni, pot fi vazute in parcarea speciala de pe strada Dosoftei, in intervalul 9 - 17 septembrie, iar cei care vor sa participe la licitatie trebuie sa plateasca o garantie de 10% din pretul de pornire. O licitatie similara a avut loc si in 2011, cand Primaria Arad a vandut 98 de autoturisme, incasand la bugetul local suma de 100.000 de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri