Ford a prezentat in premiera in Romania noul Mondeo la Raliul Iasului

Ford Romania a prezentat in premiera cea de-a patra generatie Mondeo la Raliul Iasului, model care va fi disponibil cu motorul de 1,5 litri EcoBoost 160 CP fabricat la Craiova.

Un Mondeo in cinci usi de culoare „Red Ruby” a condus coloana oficiala a Raliului Iasiului. Clientii romani vor putea comanda noul Mondeo, versiunile in cinci usi si wagon, incepand cu finalul lunii septembrie, cand Ford Romania va initia de altfel campania de prelansare. In 2015, va fi disponibila si o versiune sedan care va avea o singura motorizare, iar aceea va fi hibrida.

Noul Mondeo va fi disponibil atat in versiunea Trend, cat si in versiunea Titanium si este dotat cu noi grupuri motopropulsoare cu consum redus, precum: 2,0 l TDCi 150 si 180 CP (transmisie manuala si Powershift), EcoBoost de 1,5 l si 160 CP (transmisie manuala & automata), EcoBoost de 2,0 l, 203 CP, respectiv 240 CP (transmisie automata). Motorul EcoBoost de 1,5 l este produs de uzina de motoare Ford de la Craiova, care la inceputul acestei saptamani a trimis deja primele unitati catre uzina de asamblare de la Valencia, in Spania, pentru a sprijini productia de serie a noului Mondeo.

Pentru prima oara, Ford Mondeo va avea si tractiune integrala. Noul Mondeo este dotat cu o serie de noi tehnologii, printre care se numara Adaptive Headlamp LED (Faruri autoadaptive cu LED), SYNC generatia 2 si tehnologia Inflatable Rear Seats Belts (Centuri spate cu airbag incorporat). Lista de preturi pentru noul Mondeo va fi disponibila pentru Romania in cursul lunii septembrie.

Citeste si:
Timp de o lună, Ford Craiova a produs viziere în loc să producă...
Timp de o lună, Ford Craiova...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri