Opel lanseaza in vara 2015 un nou model de mici dimensiuni, Opel Karl cu 5 usi, care se alatura lui Adam si Corsa.

Intr-un pachet compact de doar 3,68 metri lungime, modelul Karl va avea cinci usi, pana la cinci locuri si va deveni noul model de baza din portofoliul Opel. Cu o lungime de aproximativ 4 metri, Corsa cu cinci usi este destinata familiilor, iar in versiunea cu trei usi se adreseaza tinerilor. Adam este modelul de oras cu o lungime de 3,70 metri si 3 usi care poate fi puternic personalizat.

Numele Karl aduce omagiu unuia dintre fiii lui Adam Opel, cel care a infiintat compania in 1862. In timp ce Adam a transformat Opel in cel mai mare producator de biciclete din Germania, fiii sai Carl, Wilhelm si Friedrich si-au inceput aventura automobilistica in 1898, construind primul autoturism in anul urmator.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri