Calea Dorobantilor, pe tronsonul dintre Bulevardul Dacia si soseaua Stefan cel Mare, si strada Polona, pe tronsonul dintre strada Mihai Eminescu si soseaua Stefan cel Mare, vor fi, de vineri, cu sens unic, dinspre si respectiv inspre Stefan cel Mare, informeaza Primaria Capitalei.

Sensul unic pe Calea Dorobantilor, dinspre soseaua Stefan cel Mare catre bulevardul Dacia, va fi cu permiterea circulatiei in sens invers, pe o banda, a transportului public local. Pe strada Polona se va circula, de vineri, numai dinspre strada Mihai Eminescu spre soseaua Stefan cel Mare, pe acest tronson, scrie Mediafax.

Noile reglementari fac parte din proiectul privind identificarea si analiza posibilitatilor de introducere a sensurilor unice de circulatie, a benzilor de rulare dedicate transportului public si de realizare de parcaje supraetajate in apropierea arterelor majore, pentru imbunatatirea conditiilor de deplasare in zona centrala a Capitalei, mai spun reprezentantii primariei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri