Tiriac Holdings, grup de peste 40 de companii private autohtone din diverse sectoare, are un nou CEO, pe Dragos Dinu, care vine de la retailerul Domo si il inlocuieste pe Leonard Leca.

De-a lungul carierei sale, Dragos Dinu a activat in multiple domenii, precum constructii, FMCG, farma, electronice si IT&C. Coordonand cea mai mare retea de farmacii din Romania, a facut parte timp de 14 ani din echipa de conducere a A&D Pharma. Intre 2002 si 2008, Dragos Dinu a ocupat functia de CEO al Grupului A&D Pharma. Din aceasta pozitie, el a administrat activitatea celui mai mare grup de retail si distributie farmaceutica din Romania, cu peste 3.000 de angajati.

In 2008, Dragos Dinu s-a alaturat, in calitate de Partener si Consultant senior, echipei Link Resource - companie de consultanta in domeniul sanatatii si industriei farmaceutice -, urmand ca din 2012 pana in acest an, sa ocupe pozitia de CEO si Membru al Comitetului Director al retailerului Domo, unde a condus o retea de peste 90 de magazine si aproximativ 1.000 de angajati.

“Sunt onorat sa preiau acest rol si, in aceeasi masura, sunt incantat de oportunitatile care se intrevad pentru Tiriac Holdings in viitorul apropiat. Alaturi de parteneri, de colaboratori si de echipa de management, am incredere ca vom continua cu succes implementarea strategiei de consolidare si dezvoltare a grupului, concentrandu-ne eforturile de business catre indeplinirea cerintelor si asteptarilor clientilor nostri”, a declarat Dragos Dinu.

In prezent, Tiriac Holdings reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in urmatoarele sectoare principale: auto, imobiliare, servicii financiare, leasing, transport aerian si energie. Pe langa acestea, grupul desfasoara activitati in cateva domenii conexe - servicii de paza si protectie, property management si servicii de media.

Conducerea Grupului Tiriac a fost asigurata pana recent de catre Leonard Leca. Din anul 2005, acesta a ocupat pozitia de Chief Financial Officer al grupului, in iunie 2013 preluand functia de CEO. Leonard Leca a decis sa isi continue cariera in afara Grupului Tiriac.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri