Citroen C4 Cactus, model care vine in segmentul C, va fi lansat pe piata romaneasca in octombrie la un pret de pornire de circa 13.000 euro cu TVA pentru propulsorul pe benzina de 1,2 litri VTi 82 CP Euro 5 si echiparea Live.

Alte motorizari sunt 1,2 litri benzina 110 CP (15.800 euro cu TVA), 1,6 litri diesel 92 CP (16.600 euro cu TVA) sau 100 CP (16.600 euro cu TVA). Modelul vine doar cu tractiune fata si cu doua transmisii, una manuala cu 5 trepte si una automata pilotata cu 6 trepte.

Suspensia fata este Pseudo McPherson cu brate interioare triangulare, resorturi elicoidale, amortizoare hidraulice telescopice si bara antiruliu, iar cea spate este cu bare trase cu traversa deformabila, resorturi elicoidale, amortizoare hidraulice telescopice si bara antiruliu. Modelul are un ampatament de 2,60 m, precum C4, o lungime de 4,16 m si latime de 1,73 m. Portbagajul are un volum de 358 litri.

Activitatile de import si distributie ale produselor marca Citroen au fost preluate din februarie 2013 de catre Trust Motors. Reteaua de distributie formata din 23 concesiuni autorizate Citroën acopera intreg teritoriul Romaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri