Cluburile auto ADAC, OAMTC si TCS, impreuna cu revista de specialitate Stiftung Warentest au acordat anvelopelor ContiWinterContact TS 850 calificativul “bun” / ”foarte recomandat” pentru ambele dimensiuni testate.

Anvelopele ContiWinterContact TS 850 au obtinut o noua performanta la testele conduse de expertii ADAC, OAMTC, TCS si Stiftung Warentest, atat pentru modelul de anvelope dedicate masinilor de clasa medie, cat si pentru modelul dedicat compactelor.
Expertii germani au testat 14 modele de anvelope de iarna, apartinand unor producatori din Asia, SUA si Europa – si au evaluat separat ambele dimensiuni de anvelope: 175/65 R14 (dedicate compactelor) si 195/65 R 15 (dedicate masinilor de clasa medie).

Anvelopele de iarna de dimensiuni mai mari Continental au fost evaluate de catre specialisti ca fiind “extrem de echilibrate” si au primit „note maxime la testele pe zapada si pe gheata, cat si pentru consumul de carburant si pentru rezistenta la uzura”.
Modelul mai mic de anvelope ContiWinterContact TS 850 a avut un succes la fel de mare la teste, primind laude pentru “echilibru, manevrarea pe gheata si pe carosabil ud si performanta de exceptie la uzura”.

Anvelopa ContiWinterContact TS 850 este o anvelopa premium dedicata modelelor de masini compacte si de clasa medie si a obtinut recunoasterea internationala in cadrul testelor conduse de catre numeroase reviste de specialitate de top si cluburi auto datorita performantelor de top dovedite atat anul trecut, cat si in acest an.

ContiWinterContact TS 850 este disponibila intr-o gama extinsa de modele - aproximativ 50 de dimensiuni - pentru roti de 14 pana la 17 inch.

Inainte de venirea iernii, Continental sfatuieste soferii sa fie foarte atenti la starea anvelopelor detinute si sa se asigure ca adancimea benzii de rulare este de cel putin 4 mm, aceasta fiind limita sub care performanta anvelopelor scade la contactul cu zapada si carosabilul ud. In caz contrar, Continental recomanda inlocuirea cat mai rapida a anvelopelor cu unele noi.


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.