Germanii sunt preocupati de tehnologie si mostenitori. Acest lucru explica sistemele performante VW in ceea ce priveste siguranta pasagerilor copii.

Daca siguranta pasagerilor este un element extrem de important, siguranta pasagerilor copii este esentiala. In aceste conditii, inginerii de la Volkswagen s-au preocupat indeosebi in ultimul timp pregnant de siguranta copiilor.

Numeroase elemente privind siguranta copiilor pasageri sunt prevazute in noile modele Volkswagen. Statisticile arata ca cincizeci la suta din numarul de accidente in care sunt implicati copii pasageri le aduc daune acestora datorita protectiei precare care li se ofera. Un exemplu il constituie scaunul special pentru copii care nu functioneaza corect in majoritatea cazurilor de accidente.

Pentru modelul Passat, cei de la Volkswagen au venit cu o oferta impresionanta de scaune pentru copii de la 3 la 12 ani. Expertii in siguranta pasagerilor de la Volkswagen au adaptat scaunele pentru copii in asa fel incat acestea sa ofere si siguranta si confort. Scaunele ofera siguranta si in cazul impactului lateral. Scaunul pentru copii la Passat are o constructie speciala prin care ofera siguranta mai ales in ceea ce inseamna protectia capului.

Scaunul de pe Passat a fost premiat de catre asociatia automobilistica germana, ADAC. Acesta este prevazut cu sistem ISOFIX ceea ce a facut ca modelul sa se comporte foarte bine in cadrul testelor EuroNCAP la categoria siguranta pasagerilor copii, obtinand 37 de puncte din maxim 38.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Rompetrol, 12 noi stații deschise în primele 4 luni
Setari Cookie-uri