Succesul repurtat de acest model i-a facut pe sefii de la Brabus sa se aplece si asupra Mercedesului SL 600. Rezultatul este pe masura, iar formula pare la fel de simpla: dupa ce ai ales un model Mercedes ii ridici puterea motorului, umbli la suspensii si manevrabilitate si putin la aspect.

Modelul a primit numele de SV12 S Biturbo Roadster si beneficiaza de toate facilitatile premium disponibile pe un SL 600 de serie. In plus propulsorul este un motor V12 supraalimentat, preparat de cei ce la Brabus pentru a-i creste capacitatea cilindrica de la 5,5 la 6,3 litri. Puterea ämonstruluiö ajunge la 730 CP si a avut nevoie de limitarea electronica a cuplului (la 811) pentru a proteja transmisia.

Aceasta supradimensionare a capacitatii motorului a adus dupa sine modificarea a majoritatii componentelor. O atentie deosebita au primit dispozitivele de racire si cele de evacuare. Motorul se supune si el normelor Euro 4.

Brabus sustine ca roadsterului ii trebuie mai putin de 4 secunde pentru a atinge suta, iat viteza maxima este de 361 km/h, insa germanii au limitat bolidul la 350 de km/h. Pentru aceste performante SV12 S a fost prevazut cu suspensii mai joase si mai rigide, jante si cauciucuri mai mari (o gama intre 17 si 20 de inci) si discuri de frana enorme.

Masina beneficiaza de o serie de imbunatatiri ale aerodinamicitatii care o ajuta sa stea pe sosea mai bine atunci cand atinge viteze de top. SV12 S este luminata de jur imprejur de un sistem de leduri.

Brabus are la dispozitie o serie de accesorii pentru cei care doresc mai mult si buzunarul le permite: insertii de fibra de carbon, volane speciale etc.