Colina Motors, distribuitor autorizat Ford, a lansat Colina Motors Jeans edition - o serie limitata de automobile Ford Focus Sport, carora li s-au adus modificari tehnice si de design exterior.

Colina Motors Jeans edition cuprinde cinci automobile Ford Focus cu 3 si 5 usi, dotate cu motoare pe benzina sau turbodiesel. Modificarile de performanta (suspensie sport, frane cu discuri ventilate fata si spate, scaune sport, eleron) se asorteaza cu modificari legate de vizual (spoilere si praguri laterale, jante Wolfrace Matrix de 17', volan imbracat in piele, cu 3 spite etc.), informeaza Rompres. In plus, motoarele turbodiesel din aceasta colectie au beneficiat de un chip tuning care a crescut puterea maxima de la 110 CP la 137 CP.

Automobilele din gama Colina Motors Jeans edition sunt disponibile de la preturi cuprinse intre 14.800 si 16.300 Euro, CIP Bucuresti.

Colina Motors activeaza ca distribuitor autorizat Ford din anul 2004 si comercializeaza toata gama de autovehicule Ford, din stoc sau la comanda. Totodata, Colina Motors ofera si o gama completa de produse si servicii specifice: consultanta in vederea achizitionarii unui autovehicul, servicii pentru flote auto, buy-back, piese de schimb si accesorii, service in garantie si post-garantie.


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si